P5030195.jpg

Detalle 1

La Banda del Panda presenta “Rumba Bastarda” un total d'onze temes de vocació clarament festiva i ballable i compta per primer cop amb la col·laboració de diversos músics d'altres formacions com Che Sudaka, Xeic!, Las Migas, Trast, Oriol Barri o Gosto Bcn, un ventall tan ampli com el de les pròpies cançons.

La Banda va néixer el 2010 als del Carmel i Vallcarca de Barcelona, i compta amb 3 àlbums d’estudi on donen nova a forma a estils com la Rumba i la Cúmbia. Ja han portat la seva música per tota Catalunya, la Península i bona part de França, i aquest any venen amb més Rumba que mai.  

Detalle 2

La Banda del Panda són:

Étienne Pagès (acordió diatònic i Veu), Angel Armenteros (guitarra elèctrica i veu), Oscar Mateos (guitarres), Tomàs Ors (bateria), Pau Roselló (Baix) i Jorge Sanjúas (trompeta).

 
065_Festa lbdp.jpg

Detalle 3

La Banda del Panda presenta "Rumba Bastarda" un total de once temas de vocación claramente festiva y bailable y cuenta por primera vez con la colaboración de varios músicos de otras formaciones como Che Sudaka, Xeic!, Las Migas, Trast, Oriol Barri o Gosto Bcn, un abanico tan amplio como el de las propias canciones.

La Banda nació en 2010 a los del Carmelo y Vallcarca de Barcelona, y cuenta con 3 álbumes de estudio donde han dado nueva forma a estilos como la Rumba y la Cumbia. Ya han llevado su música por toda Cataluña, la Península y buena parte de Francia, y este año vienen con más Rumba que nunca.

Detalle 4

La Banda del Panda són:

Étienne Pagès (acordeon y voz), Angel Armenteros (guitarra y voz), Oscar Mateos (guitarra), Tomàs Ors (bateria), Pau Roselló (bajo) y Jorge Sanjúas (trompeta).